Populära spel just nu

Finns det något bättre än att spela TV- eller datorspel? Skulle inte tro det. Det allra bästa är givetvis när man kommer hem och sätter i ett helt nytt spel i konsolen eller i datorn. Här kommer därför några tips på spel som kan vara värda att spana in lite extra i dagsläget.

Battlefield Hardline

Det senaste spelet i den populära spelserien utspelar inte på slagfältet utan i mer av polismiljö. I spelet får vi följa den unge kriminalpolisen Nick Mendoza som bestämmer sig för att ta hämnd på gamla kollegor i en landsomfattande vendetta.

Bloodborne

Det senaste spelet från FromSoftware, som tidigare gett oss klassiker som Demon’s Souls och Dark Souls, är ett rollspel fyllt med action. Spelet utspelar sig i den forntida staden Yharnam där det som spelare gäller att finna sanningen i en stad som drabbats av en ohygglig farsot.

Grand Theft Auto V

Har man inte redan skaffat sig det mest omtalade spelet år 2013 så är det definitivt på tiden att göra detta. GTA V bjuder på en grafik och detaljrikedom som spelvärlden inte tidigare skådat. Att själva spelet är mer varierande än någonsin samt att det finns hela tre karaktärer att välja mellan gör ju inte saken sämre.