Pokerspel online

Poker är ett av världens mest spelade kortspel och har blivit allt mer populärt att spela online. Att spela på nätet är inte svårare än att spela live. Reglerna finns i en rad olika varianter när man spelar online, precis som vid klassiska spela över bordet.

Regler

Det vanligaste är att man ska få ihop den bästa möjliga kombinationen av kort på en hand av fem spelkort. En skicklig spelare kan även låta lura sina motståndare att man har en bra hand och på så sätt vinna spelet. När man spelar om något av värde så satsar man i samband med att man får sina kort. Hur mycket man satsar bestäms av insatser, satsningar och de höjningar som sker genom att spelarna väljer att lägga på sina insatser. Den pott som spelarna tillsammans lagt ligger kvar tills endast en spelare återstår. Om flera spelare är kvar i vinner den vars hand har högst värde. Vinnaren får hela potten.

Hur mycket kan man vinna?

Många spelar för nöjes skull med mindre insatser och vinster. Men det är även möjligt att göra riktigt stora pokervinster. Expressen listar här de spelhajar som spelat och vunnit mest på nätet. En svensk vann exempelvis hissnande 1,9 miljoner på en enda session! Den som spelat in mest på nätet heter Phil Ivey och han har spelar till sig så mycket som 116 338 737 svenska kronor.VinstFör att få chans till bra vinster så bör man hitta bra platser online att spela på. För att hitta ett bra pokerrum kan man exempelvis gå in på denna sajt som listar de bästa pokerrummen på nätet. Där kan du läsa betyg, recensioner och få tips om var du finner de bästa bonusarna. Sajten erbjuder det mesta som du som pokerintresserad vill läsa om.Oavsett om du vill spela för nöjes skull eller med sikte på de stora vinsterna så gör du bäst i att kika runt efter de bästa tipsen och de bästa spelrummen. Många sajter erbjuder gratisspel så man kan prova sig fram först innan man vill satsa och få chans att vinna riktiga pengar.